perjantai 3. lokakuuta 2014

30 Days of music: Päivät 7-11

Jepjep, en ihan näitä ajallaan saa laitettua, mut ei se mitään!

Jatketaan silti siitä mihin jäätiin. Elikkäs päivään 7.

Day 7: Song that is your guilty pleasure


Miley Cyrus - Love, money, party

Jollain kierolla tavalla opin tykkää Mileyn musasta, kun kävin Hartwall areenan keikalla 1.6. Oli ihan mieletön kokemus! Olis varmasti harmittanu jälkikäteen et mitä olis jääny väliin! Miley oli ihan pilvessä, mut ihan super hienosti jakso vetää kaks tuntisen setin. 
Tähän väliin pakko painottaa, että en tosiaankaan oo mikään popin suurkuluttaja ja musiikkimaku on suurimmaks osaks aika raskasta. Mut tää jotenki vaan vei. Kierolla tavalla.


Day 8: Song that you liked when you were younger


Catcat - Bye bye baby

Tähän oli tasan kaks vaihtoehtoa ja valitsin nyt tän. Muistan vieläkin, kuinka autossa oon pikku tyttönä hoilannu että ''baibaibeibibeibikuudpai'' ja niin edelleen. Ei varmasti tarvii selitellä enempää!

Day 9: Song that makes you want to dance


Suicide Commando - Unterwelt

Ja alotetaan sillä, että mä en tanssi muiden nähden. En ikinä. Tää biisi on kuitenkin sellanen, että mä en malta pysyy heilumatta biisin tahdissa ja pistää kunnolla tanssiks. Tää on se biisi, mita popitan yksin himassa ja tamppaan lattiota.

Day 10: Song that makes you cry


Apulanta - Armo

Kuulin tänään Vain Elämää- ohjelmassa Vesa-Matti Loirin version tästä. Se sai muistamaan kaikki ne vanhat Apulannan biisit. Tokihan Veskun versiokin sai kyyneleet silmiin, oikeestaan olin yks vesiputous, mutta kyllä tää oikee Apulanta... Ai helvetti. Tää pistää itkemään.

Day 11: Song that reminds you of summer


Lovex - Don Juan

Tätä tuli popitettua alkukesästä ja tää oli ainut biisi, minkä sain kesältä päähän. Sellanen uudempi kipale, vaikkakin nyt ei oo enää niin uusi.
Muistan kulkeneeni Kauklahden juna-asemalle ja laulaneeni tätä - ääneen. Taisin pelästyttää muutaman vastaantulijan ja puhkasta muutaman tärykalvon. No mut.. Eipä siinä.

Jos taas parin päivän päästä jatkettais näillä musiikeilla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti